نیلینگ No Further a Mystery
نیلینگ No Further a Mystery
Blog Article
میلگردهای معمولا داخل گمانه هایی که در دیواره خاکی قرار می گیرند که به منظور جلوگیری از خوردگی میلگرد ها و انتقال مناسبتر نیروها بین خاک و میلگرد توسط دوغاب سیمان پر می شوند. روش نیلینگ یک مقطعع مسلح پایدار ایجاد می کند که توانایی نگهداری خاک پشت خود را دارند.
ساختوساز در مقیاس صنعتی و غیر صنعتی همواره چالشها و مشکلات متعددی به همراه داشته اما استفاده از تکنولوژیهای مختلف میتواند بسیاری از این چالشها و مشکلات را کم و رفع کند. یکی از بزرگترین مشکلاتی که در زمان ساختوسازها خصوصاً زمان گودبرداری، خاکبرداری و … ریزش مواد و مصالح مختلف است. امروزه از روشها و راهکارهای مختلفی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … برای مهار گذاری، پایدارسازی و تثبیت دیوارههای مختلف سازهها استفاده میشود.
از مهمترین مزایای این روش می توان با حذف و یا به حداقل رساندن سطوح قالب بندی و حذف یا کاهش مهار های موقت اشاره نمود.
در مقالهای تحت عنوان برای خرید تری دی پانل چجوری اقدام کنم؟ از سایت مادفوم به بررسی نحوه خرید دیوارهای پیش ساخته تری دی پنل پرداخته شده که میتواند اطلاعات مفیدی در اختیار خواننده قرار بدهد.
هنگام نصب این تجهیزات، حداقل یک چشمه همپوشانی لازم است. همچنین برای ایجاد فاصله مش با سطح خاک، از فاصله نگهدار استفاده میشود.
همچنین در صورت نیاز به انجام بهسازی خاک قبل از نیلینگ چیست اجرای سازه نگهبان میتوان از روشهایی مانند جت گروتینگ و میکروپایل استفاده کرد.
پایداری سیستم میخ گذاری شده معمولا توسط یک مدل دو ناحیهای بررسی میشود؛ بدین صورت که فرض میشود ناحیهای از خاک به طور کامل از ناحیه دیگر جدا شده است.
در حال حاضر اجرای نیلینگ بسیار مرسوم هست و چالش خاصی به جز اخذ رضایت از همسایه ندارد.
لازم بذکر است در بعضی از موارد عملیات حفر چاه وچود نداشته و پروفیل حائل فولادی پس از اتمام عملیات مقطعی خاکبرداری، حفاری و نصب المان تسلیح در محل مربوطه می شود.
درباره ما تماس با ما نمایشگاه ها گواهینامه ها نمونه کارها آخرین مقالات
در این مقاله به بررسی تمامی نکات مربوط به نیلینگ پرداختیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی بروز هر سوالی، آن را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید.
در این مرحله خاکبرداری و گودبرداری محل مورد نظر انجام میشود و لازم است که این حفاری از سمت بالا به سمت پایین و بهصورت مرحلهبهمرحله انجام خواهد شد. عمق گودبرداری معمولاً در هر مرحله بین ۲ تا ۳ متر است گودبرداری بهگونهای انجام خواهد شد که خاک بتواند با توجه به تعداد گمانهها و نوع خاک به مدت یک تا دو روز پایدار بماند.
تزریق دوغاب درون گمانهها باعث افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک میشود
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،